Змагання «Козацькі забави» серед вищих навчальних закладів Вінниці до Дня Захисника України

Історія українського козацтва – це одна з найвизначніших сторінок життя нашого народу. Саме з козацького роду вийшли відомі всьому світу діячі національного відродження та визвольного руху України.

14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці – покровительки славного війська козацького. Символічно, День захисника України відзначається саме 14 жовтня, у День українського козацтва. 

Ми – нащадки козаків – зобов’язані підтримувати та розвивати найкращі традиції наших предків, що є для нас зразком доблесті та відданості Україні. Тому відзначення Дня захисника України посилює суверенітет країни, національну гідність українського народу та сприяє покращенню патріотичного виховання молоді.

13 жовтня до Всеукраїнського Дня козацтва Відділ молодіжної політики міської ради спільно з Вінницькою Молодіжною Радою проводили справжні «Козацькі забави»серед вищих навчальних закладів Вінниці .

Активним студентам вінницьких університетів, коледжів та профтехучилищ випала можливість поринути у часи Гетьманщини та пройти справжні козацькі випробування.

Команди з 5 чоловік – 3-х хлопців та 2-х дівчат на рівні виконували ряд завдань:

    • віджимання;

    • збір та розбирання автомата і пістолета;

    • стрибки в мішках;

    • дартс;

    • перекидання шин.

Команда нашого інституту у складі: Москаленка Андрія, група МН(б)-19; Гута Руслана, Олійника Андрія, група ПР-181; Антіпової Ганни, Мрищук Віолети, група ГРС-191 вибороли призове І місце, пройшовши всі випробування одними з перших.

Нагородження провела начальник Відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак та вручила командам-переможцям заслужені нагороди – дипломи та призи.

Захід відбувався на свіжому повітрі на півострові Бригантина та з дотриманням усіх вимог карантину.

Ми висловлюємо щиру подяку всім організаторам свята та учасникам «Козацьких забав». Ви подарували гарний настрій та незабутні враження на все життя!

 

Відвідайте нас!

Корисні посилання

Інститут від А до Я

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2020