День відкритих дверей 23.03.2019

23 березня 2019 року об 11 годині Вінницький кооперативний інститут гостинно відкрив свої двері.  Майбутні абітурієнти, випускники навчальних закладів Вінниці та Вінницької області завітали на наш захід, для того, щоб отримати інформацію про коледж та інститут, спеціальності та умови вступу.

Колектив ВКІ запропонував учасникам заходу, майбутнім абітурієнтам,  цікаву програму, а саме:

    1. Презентація кафедр коледжу та інституту.
    2. Знайомство з музеєм історії споживчої кооперації Вінниччини.
    3. Гра «Фінансова фортуна».
    4. Тренінг зі складання серветок.
    5. Майстер-клас по оформленню подарунків.
    6. Ділова гра «Підприємець на митниці».

Знайомство розпочалося в фойє,  свої інформаційні стенди розгорнули усі кафедри коледжу та інституту, де змогли себе цікаво презентувати. Гості свята,  одразу після реєстрації, отримали можливість поспілкуватись з провідними  викладачами та завідувачами кафедр з питань вибору професії, порядку вступу до ВКІ та майбутнього працевлаштування.

Відкрила захід Гаєвська Олена Петрівна, практичний психолог та викладач кафедри економічної теорії, фундаментальних та соціально-гуманітарних дисциплін, яка познайомила майбутніх абітурієнтів з керівництвом навчального закладу.

До слова був запрошений ректор Вінницького кооперативного інституту, доктор економічних наук, професор, заслужений працівник освіти України – Драбовський Анатолій Григорович, який ознайомив з історією та традиціями інституту,  а також розповів про особливості навчання та перспективи, які відкриватимуться перед тими, хто вирішить здобувати  вищу освіту саме у нашому закладі освіти.

З умовами та особливостями вступної кампанії 2019 року і нашими спеціальностями гостів заходу ознайомила відповідальний секретар приймальної комісії – Кушнір Олена Юріївна.

Майбутні абітурієнти познайомились з музеєм історії споживчої кооперації Вінниччини.

Взяли участь у майстер-класі по оформленню подарунків, грі «Фінансова фортуна», тренінгу зі складання серветок та діловій грі «Підприємець на митниці».

 Наступна зустріч відбудеться 20.04.2019рокуБуде ще цікавіше!