Інтерактивна гра «Навколо світу», присвячена Всесвітньому дню Землі

З 1971 року 20 березня було затверджено і офіційно  обрано Всесвітнім днем Землі. Символізм полягає в тому, що саме в день весняного рівнодення, коли змінюється біологічний ритм планети, вона переходить в новий виток розвитку. Пробуджується і оновлюється природа. До того ж, цей день як жоден інший підходить для усвідомлення того, що наша планета – це спільний дім, в якому ми всі залежимо один від одного, і про який ми зобов’язані дбати.

З нагоди свята, викладачами кафедри фундаментальних та обліково-фінансових дисциплін Коваль Юлією Андріївною та Островською Іриною Юріївною, було проведено інтерактивну навчально-пізнавальну гру «Навколо світу» серед студентів економіко-правового відділення.

У змаганні взяли участь студенти першого та другого курсу відділення. Кожна команда представляла обрану ними країну та намагалася якомога ширше, повніше та яскравіше розповісти про неї, приготувати національну страву, вразити костюмом та цікавими фактами. Особливу увагу всі команди звернули на зв’язки обраної країни з Україною. Цікавими та пізнавальними для учасників та глядачів виявилися бліц-турнір на знання країн,  прапорів та столиць і  конкурс капітанів.

Команда «Зірки континентів» (група ПР-182)

Команда «The best friends» (група Ф-171)

Команда «Мафія» (група Ф-181)

Команда «Парижаночки» (група ПР-181)

Команда «Dream team» (група ОП-171)

Команда «Men teams» (група ПР-181)

Команди підтримки

Гра пройшла в доброзичливій, дружній та веселій атмосфері.

Наприкінці, за результатами всіх конкурсів, журі обрало переможця. Ним стала команда «Dream team» (гр. ОП-171), що представляла країну Ізраїль. Вони стали володарями Кубку та номінантами в категорії «Краща презентація країни». Також було відзначено команди за номінаціями: «Краща група підтримки» – команда «Зірки континентів» (гр. ПР-182), «Кращий костюм» – команда «Парижаночки» (гр. ПР-181), «Кращий кулінарний шедевр» – команда «Парижаночки» (гр. ПР-181), «Найдружніша команда» – команда «Мафія» (гр. Ф-181). Кожний учасник гри отримав сертифікат.

ПЕРЕМОЖЦІ – команда «Dream team» (група ОП-171)

Вітаємо переможців та учасників і бажаємо більше подорожувати, відкриваючи для себе Україну та цілий світ!!!!