День відкритих дверей.

23 лютого,  у Вінницькому кооперативному інституті традиційно відбувся День відкритих дверей.

У стінах ВУЗу зібралися  майбутні абітурієнти  та батьки  зі   шкіл та закладів освіти міста Вінниці, району та області.

Ведуча – завідувач відділу профорієнтаційної роботи Т.Ю. Ясько, привітала гостей та ознайомила з програмою заходу.

Ректор Вінницького кооперативного інституту ознайомив гостей з історією і традиціями інституту, особливостями навчання у закладі освіти, досягненнями студентів та викладачів.

Використовуючи мультимедійну презентацію, відповідальний секретар приймальної комісії  Кушнір О.Ю., ознайомила гостей  з особливостями та етапами вступної кампанії до Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права ВКІ,  відповідала на запитання присутніх.

Голова студентської ради Вінницького кооперативного інституту

Мельник Д.О. розкрила питання самоорганізації, дозвілля, морально-етичного, культурного та спортивного розвитку студентів як всебічно-розвинутої особистості, а також розповіла про активну участь студентів у громадському житті Вінницького кооперативного інституту, міста Вінниці.

Для гарного настрою до уваги присутніх в залі було представлено декількапісеннихномерівстудентами  – учасниками гуртків художньої самодіяльності інституту.

Фінансова фортуна від кафедри фундаментальних та обліково-фінансових дисциплін.

Майстер-класи по складанню серветок та сервірування столів від кафедри харчових технологій.

З цікавістю майбутні абітурієнти та їх батьки сприйняли екскурсію навчальними аудиторіями інституту.

Гостинність господарів та невимушена атмосфера спілкування сприяли тому, щоб допомогти молоді визначитися з майбутнім фахом та напрямками підготовки.

Особливо приємно, що така зацікавленість з боку молоді та батьків до навчального закладу свідчать, що Вінницький кооперативний інститут Коледж економіки і права ВКІ є справжньою кузнею кваліфікованих кадрів молодих спеціалістів економіко – правового профілю.