Тиждень правових знань у ВКІ

З нагоди відзначення Дня юриста у ВКІ було проведено Тиждень правових знань, у рамках якого здобувачі освіти мали змогу отримати новий досвід, застосувати набуті знання та взяти участь у різноманітних заходах. Під час круглого столу на тему «Чому я обрав спеціальність Право?» студенти з викладачем Оленою Яковець намагалися проаналізувати свій вибір майбутньої професії, розкрити її переваги та недоліки, ділилися своїми переживаннями та очікуваннями від подальшої професійної діяльності.

Застосувати набуті знання та навички, позмагатися за першість майбутні правники змогли в ході правової вікторини «День юриста», організованої викладачем Анною Собчук. Представник громадської організації «Сетап» Олег Ходаков провів для студентів першого курсу спеціальності Право тренінг з дебатної майстерності. Учасники вдосконалили вміння висловлювати власну думку, відстоювати свою позицію та комунікувати в різних життєвих ситуаціях.

Під час бесіди «Війна рф в Україні у вимірі міжнародного права» з викладачем Володимиром Петренком здобувачі освіти визначили причини війни, окреслили порушені норми міжнародного права та обговорили міру відповідальності.

Студенти третього та четвертого курсів спеціальності Право провели тренінг «Стоп БУЛІНГ» для учнів Польського ліцею гуманітарних наук та інформаційних технологій ім. Януша Корчака, розповіли про поняття, види, причини булінгу та попередили про можливу міру відповідальності за його вчинення.

Результатом творчої діяльності академічних груп стала виставка стінгазет "Права та обов'язки громадян".

Корисні посилання

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2022