Міжнародна науково-практична конференція здобувачів освіти та молодих вчених «МОЛОДЬ, ОСВІТА ТА НАУКА КРІЗЬ ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ»

1 листопада 2023 року у Вінницькому кооперативному інституті відбулася Міжнародна науково-практична конференція здобувачів освіти та молодих вчених «Молодь, освіта та наука крізь виклики сьогодення», співорганізатором якої була Академія прикладних наук ім. професора Едварда Ліпінського (м. Кельце, Польща). У Міжнародній конференції взяли участь представники більш ніж з 20 закладів вищої освіти. Зважаючи на надзвичайну ситуацію у Вінницькій області та військовий стан у цілому в Україні, захід проведено в змішаному форматі: онлайн на платформі Google Meet та офлайн у конференц-залі №102. Теми, які були запропоновані для обговорення, та доповіді здобувачів освіти не залишили нікого байдужими.

Урочисто розпочала конференцію вітальними словами в.о. ректора, к.е.н. Світлана КОЛОТІЙ. На пленарному засіданні були представлені доповіді Аліни КРІТ, Вікторії ІВАЩУК, Вероніки БАБЕНКО, Аліни МЕДВІДЬ, Кіри САВІНОЇ, Діани ПРАЦЮК, Антона КОВАЛЬЧУКА, Світлани АНДРІЙЧУК, Ірини МЕЛЕМУХИ.

Особливу увагу доповідачі звернули на такі питання: позитивну мотивацію до навчання студента підлітка, розвиток творчих здібностей у студентів, «пробація» – як альтернатива покарання без ізоляції, особливості усиновлення дітей під час військового стану, примусова депортація українських дітей на територію російської федерації, молодь України та її адаптація до сучасного ринку праці, передумови стратегічного управління підприємством та його персоналом, соціоекономічний підхід у менеджменті. Тематика була представлена дуже різностороння і актуальна як для України, так і для країн Європи, про що засвідчує й активна дискусія після виступів здобувачів освіти.

Особлива подяка науковим керівникам Наталі ГОРЄЛОВІЙ, Анні КУЛИК, Стеллі ПИРІЖОК, Павлу ІВАНЮТІ, Анні СОБЧУК за допомогу у виборі актуальної тематики, підготовці доповідей та презентацій на пленарне засідання.

Підсумувала роботу Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів освіти та молодих вчених «Молодь, освіта та наука крізь виклики сьогодення» Людмила ДИБЧУК, к. і.н., доцент, проректор із науково-методичної роботи, і висловила подяку учасникам конференції за змістовні доповіді та жваву дискусію. Пані Людмила зауважила, що всього в роботі конференції взяли участь більше 100 авторів, які підготували 70 наукових публікацій. За результатами роботи конференції всім учасникам були вручені сертифікати та будуть надіслані наукові збірники.

Корисні посилання

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2022