Кафедра комерційної діяльності, харчових технологій та ресторанного обслуговування

Контактна інформація

Адреса: вул. Академіка Янгеля, 59

Кабінет: 212

E-mail: voznjuk057@gmail.com

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Кафедра комерційної діяльності, харчових технологій та ресторанного обслуговування є структурним навчально–методичним підрозділом, що проводить навчально–методичну, освітню, організаційну та виховну роботу за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра.

Основними завданнями кафедри у сфері освіти є якісне забезпечення освітнього процесу за спеціальностями:

075 Маркетинг;

076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність;

241 Готельно-ресторанна справа;

181 Харчові технології.

Кафедра була створена у результаті об’єднання кафедри товарознавчих дисциплін та комерційної діяльності і кафедри харчових технологій та ресторанного обслуговування в серпні 2020 року.  

Очолює кафедру к.е.н. Вознюк Таїса Костянтинівна.

Проблема, над якою працює кафедра: «Якість освіти – запорука конкурентоспроможності майбутніх фахівців».

Педагогічний склад кафедри  комерційної діяльності , харчових технологій та ресторанного обслуговування

Вознюк Таїса Костянтинівна – к. е. н., викладач вищої категорії, завідувач кафедри комерційної діяльності, харчових технологій та ресторанного обслуговування.

Пилявець Євгенія Матвіївна – викладач-методист, спеціаліст вищої категорії.

Ліпинська Катерина Василівна – викладач першої категорії.

Дем’янова Наталія Борисівна – викладач.

Завантаження документа

Вознюк Таїса Костянтинівна – к.е.н., викладач вищої категорії, завідувач кафедри комерційної діяльності, харчових технологій та ресторанного обслуговування

Пилявець Євгенія Матвіївна
викладач-методист, спеціаліст вищої категорії

Ліпинська Катерина Василівна – викладач першої категорії

Дем’янова Наталія Борисівна – викладач першої категорії

Перелік дисциплін, які викладаються на кафедрі комерційної діяльності, харчових технологій та ресторанного обслуговування

    1. Логістика
    2. Основи споживчої кооперації
    3. Основи кооперації
    4. Основи маркетингу
    5. Маркетинг
    6. Менеджмент
    7. Основи менеджменту
    8. Основи менеджменту та маркетингу
    9. Комерційна діяльність
    10. Підприємницька діяльність
    11. Комерційне товарознавство
    12. Комунікаційна діяльність
    13. Інфраструктура товарного ринку
    14. Ринкові дослідження
    15. Охорона праці в галузі
    16. Основи охорони праці в галузі
    17. Охорона праці, безпека життєдіяльності
    18. Основи охорони праці, безпека життєдіяльності
    19. Безпека життєдіяльності, основи охорони праці
    20. Товарна політика підприємства
    21. Реклама і стимулювання продажу
    22. Обладнання підприємств торгівлі
    23. Організація і технологія торгівельних процесів
    24. Основи психології та етика бізнесу
    25. Психологія
    26. Психологія та етика ділових відносин
    27. Етика ділового спілкування
    28. Естетика у закладах ресторанного господарства
    29. Товарознавство
    30. Основи торгівельного підприємництва
    31. Основи підприємницької та управлінської діяльності
    32. Основи митної справи
    33. Митний контроль, митні платежі та правові засади митної справи
    34. Торговельна реклама
    35. Основи біржової діяльності
    36. Управління якістю продукції та послуг
    37. Основи товарознавства
    38. Мікробіологія та фізіологія
    39. Організація виробництва у закладах ресторанного господарства
  1.  

Відвідайте нас!

Корисні посилання

Інститут від А до Я

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2020