10 вересня 2020р. к.е.н, доцент, завідувач кафедри економіки і фінансів Петренко Микола Ілліч провів майстер-клас: «Формування лідера у сучасному підприємництві та організації бізнесу».

Розглядаються нестандартні підходи до стандартних проблем. Інноваційні концепції ілюструються слайдами, що допомагає викладачам і студентам наочно побачити яскраві інформативні слайди і текстове пояснення до них. Енергійність, чіткість, стислість створюють ефект миттєвого освоєння матеріалу, подібний ефекту фотозйомки. За короткий час викладачі та студенти можуть засвоїти основні принципи і практику роботи бізнес-лідерів нового покоління − творчих, підприємливих і швидких.

Нова економіка відкриває безмежні можливості для підприємництва, формування його як лідера, головним принципом якого є – новій економіці новий менеджер.

Дається відповідь на питання, чому необхідний перехід до менеджменту шляхом лідерства? Тому, що сучасний менеджер, насамперед, повинен бути лідером.

Зміст матеріалів майстер-класу, дає відповідь на питання, чому бути лідером означає набагато більше, ніж мати повноваження менеджера або займати відповідальну посаду.

Наведені приклади та основні підходи до формування лідерських якостей за рекомендаціями видатного менеджера ХХ століття Джека Уелша. головним принципом якого є формування видатних бізнес-лідерів виключно компетентними в одній критично важливій сфері вмінні розвинути в підлеглих захопленість їх роботою.

Розглядаються сучасні підходи зростання бізнесу на основі венчурних технологій. Тобто, реалізація венчурних стратегій неможлива без переходу від ієрархічного менталітету до підприємницького.

 

Відвідайте нас!

Корисні посилання

Інститут від А до Я

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2020