У ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ ЕКОНОМІКИ І ПРАВА ВІННИЦЬКОГО КООПЕРАТИВНОГО ІНСТИТУТУ ВІДБУЛОСЬ МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ЕКОНОМІЧНИХ І ФІНАНСОВИХ ДИСЦИПЛІН  КОЛЕДЖІВ І ТЕХНІКУМІВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

2 листопада 2021 року відбулося онлайн засідання обласного методичного об’єднання викладачів економічних та фінансових дисциплін.

Координатором відеоконференції, проведеної за допомогою сервісу Google Meet, виступив Фаховий коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту. Участь у конференції прийняли всі навчальні заклади області.

Захід розпочався із вітального слова Світлани Колотій – т.в.о. ректора, Лесі Моторної – методиста ради директорів технікумів і коледжів Вінницької області, Лесі Кукурудзяк – голови ОМО викладачів економічних та фінансових дисциплін.

На засіданні обговорено ряд актуальних питань стосовно використання сучасних інформаційних і комунікаційних технологій для вирішення професійних задач майбутніх фахівців. Зокрема, були розглянуті такі питання:

  1. Інформаційні технології у формуванні індивідуальної траєкторії здобувачів освіти при вирішення задач професійного характеру (майстер-клас).
  2. Використання сучасних інформаційних і комунікаційних технологій для вирішення професійних задач (майстер-клас).
  3. Проектне навчання як засіб розвитку творчих здібностей в процесі вивчення спецдисциплін фінансово-економічного профілю.
  4. Проблемне навчання у використанні теорії і практики менеджменту для вирішення типових спеціалізованих задач професійної діяльності.
  5. Формування фінансово-правової грамотності крізь призму вивчення спецдисциплін.
  6. Впровадження інноваційних підходів до інтеграційних міждисциплінарних зв’язків під час вивчення облікових дисциплін.

Також було обговорено питання підготовки та проведення Конкурсу студентських проектів податкових реформ.

За результатами засідання усі учасники отримали програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників, збірник доповідей та сертифікати.

 

Відвідайте нас!

Корисні посилання

Інститут від А до Я

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2020