У Фаховому коледжі економіки і права ВКІ відбулося засідання обласного методичного об'єднання заступників директорів з виховної роботи закладів фахової передвищої освіти Вінницької області.

18 та 19 травня 2023 року відбулося засідання обласного методичного об'єднання заступників директорів з виховної роботи закладів фахової передвищої освіти Вінницької області в змішаній очно-дистанційній формі. 18 травня в онлайн форматі відбувся семінар-практикум на тему «Формування у здобувачів освіти інтересу до ужиткового мистецтва як складової частини духовної культури України». Координатором відеоконференції, проведеної за допомогою сервісу Google Meet, виступив Фаховий коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту. Участь у засіданні приняли заступники директорів з виховної роботи всіх закладів фахової передвищої освіти нашої області. Захід розпочався із вітального слова Захара Вітенка – директора Фахового коледжу економіки і права Вінницького кооперативного інституту, Лесі Моторної – методиста ради директорів закладів фахової передвищої освіти Вінницької області, Аркадія Волкотруба – голови ОМО заступників директорів з виховної роботи закладів фахової передвищої освіти Вінницької області. На семінарі-практикумі було розглянуто ряд актуальних тем. Зокрема, · вплив декоративно-прикладного мистецтва на розвиток особистості здобувачів освіти (к.і.н. Захар ВІТЕНКО - директора Фахового коледжу економіки і права Вінницького кооперативного інституту); · формування духовних цінностей студентів засобами декоративно-ужиткового мистецтва (Оксана ПРОКОПОВА - заступник директора з виховної роботи Іллінецького аграрного фахового коледжу); · формування у здобувачів освіти інтересу до ужиткового мистецтва як складової частини духовної культури України (к.е.н., доцент Яна ПАЛАМАРЕНКО - заступник директора з виховної роботи ВСП «Технологічно промисловий-фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету»); · творча робота здобувачів освіти з декоративно-прикладного мистецтва як важливий складник освітнього процесу Тульчинського фахового коледжу культури (Світлана ОМЕЛЬЧЕНКО - заступник директора з навчально-виховної роботи Тульчинського фахового коледжу культури); · значення ужиткового мистецтва в процесі формування духовної культури особистості (Аркадій ВОЛКОТРУБ - голова ОМО, заступник директора з виховної роботи Відокремленого структурного підрозділу «Чернятинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету»);

19 травня засідання продовжило свою роботу в неформальній обстановці. Учасники ОМО зустрілись у Вінницькому обласному художньому музеї на тематичній виставці «Традиції та сучасність у подільській вишивці». Далі по програмі відбулася екзотична екскурсія підземеллями міста Вінниці. І завершилася зустріч обговоренням роботи ОМО та плануванням роботи на новий навчальний рік.

Корисні посилання

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2022