Семінар «Можливості для викладачів 2020: підвищення кваліфікації»

22 жовтня 2020 року у Вінницькому кооперативному інституті проведено семінар «Можливості для викладачів 2020: підвищення кваліфікації». У семінарі взяли участь викладачі коледжу та інституту. Організатор проведення семінару – Юлія Ільніцька, завідувач відділом науково-пошукової роботи та управління якістю освіти, зазначила, які можливості матимуть викладачі Коледжу та Інституту відповідно нових змін щодо підвищення кваліфікації.

Під час проведення семінару використовувалась презентація МОН «Можливості для вчителів 2020: підвищення кваліфікації», де містяться роз’яснення щодо ключових змін:

    1. викладачі отримують право самостійно обирати, де і як підвищувати кваліфікацію;

    2. викладачі, які беруть участь у вебінарах, тренінгах, практикумах, майстер-класах і семінарах, можуть зарахувати ці активності як одну із форм підвищення кваліфікації. Також викладачі можуть поєднувати будь-які форми підвищення кваліфікації — усе робитиметься винятково за їхнім бажанням;

    3. якщо заклад має ліцензію на підвищення кваліфікації або навчає за акредитованою освітньою програмою — результати не потрібно окремо визнавати чи підтверджувати. В іншому випадку результати навчання має визнати педагогічна рада Коледжу.

    4. за результатами навчання викладачі мають отримати документ. У документі мають бути зазначені конкретні результати навчання, його тривалість, набуті компетентності, а не лише абстрактна тема.

Також на сайті організації має міститись інформація про виданий документ (сертифікат), де будуть вказані винятково номер сертифіката, тема, прізвище та ініціали викладача.

Під час семінару відбулася дискусія та обмін думками щодо нових вимог та можливостей підвищення кваліфікації.

Юлія Ільніцька, завідувач відділом науково-пошукової роботи та управління якістю освіти Вінницького кооперативного інституту

Відвідайте нас!

Корисні посилання

Інститут від А до Я

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2020