«Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації»

23-24 листопада 2021 року у Вінницькому кооперативному інституті відбулася Міжнародна науково-практична конференція здобувачів освіти та молодих вчених «Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації», співорганізатором якої була  Вища школа економіки, права та медичних наук ім. професора Едварда Ліпінського (м. Кельце, Польща). У  Міжнародній конференції взяли участь представники з 35 міст України, а також із міст Пряшів (Словаччина); Кельце, Ольштин (Польща) та Ейлат (Ізраїль).

Зважаючи на епідеміологічну ситуацію, захід проведено в дистанційному режимі на платформі Google Meet  за участі доповідачів конференції. Теми, які були запропоновані для обговорення, та доповіді здобувачів освіти не залишили нікого байдужими.

 

Урочисто розпочав конференцію та привітав її учасників Почесний ректор Інституту, доктор економічних наук, професор Анатолій Григорович Драбовський, також з вітальними словами до учасників конференції звернувся dr Waldemar Cisowski, доктор соціологічних наук, декан факультету права та безпеки Вищої школи економіки, права та медичних наук ім. проф. Едварда Ліпінського.

На пленарному засіданні були представлені доповіді Roberta Rozycki, Krzysztofa  Sikora, Євгена Трофименка, Анастасії Крижанівської, Анастасії Поліщук, Марії Волкової, Ілони Геги, Вікторії Хлібович, Марти Бедлевич та Віолетти Мрищук. Особливу увагу доповідачі звернули на такі питання: патріотизм  як  ознака самодостатності нації; система державної енергетичної безпеки; захист осіб та майна у світлі діючого закону; право батька на відпустку по догляду за дитиною; актуальна проблематика аліментних правовідносин батьків щодо дітей у сучасному суспільстві; домашнє насилля: злочин чи особиста справа (доповідач наводила статистику останніх 2х років періоду пандемії); особливості роботи страхового агента; місце, у яке приходять за смаком.

Тематика була представлена дуже різностороння і актуальна як для України, так і для країн Європи, про що засвідчує й активна дискусія після виступів здобувачів освіти.

Підвела підсумки роботи Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів освіти та молодих вчених «Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації» Людмила Василівна Дибчук, кандидат історичних наук, доцент, проректор з науково-методичної роботи, яка висловила подяку за змістовні доповіді та жваву дискусію учасникам. Відмітила, що всього в роботі конференції взяли участь більше двохсот учасників, які підготували 160 наукових публікацій. За результатами роботи конференції всім учасникам будуть надіслані наукові збірники та сертифікати.

Відвідайте нас!

Корисні посилання

Інститут від А до Я

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2020