Мультики для перехожих.

У Вінницькому кооперативному влаштували кінотеатр просто неба.
Ввечері 2 вересня перехожі, що проходили вулицею Академіка Янгеля, пасажири транспорту та водії мимоволі спинялися біля Вінницького кооперативного. Їх увагу ще за дня привертав величезний екран, що його було встановлено на фасаді будівлі та крісла-мішки зі спортивними лавками перед будівлею. Цього вечора ВКІ розпочав проект «Кіно просто неба», який дає змогу дивитися кіно та мультфільми просто неба на вулиці.

Перший показ було присвячено короткометражній анімації, 21 мультфільм змогли переглянути відвідувачі з 20:15 по 22 годину. Серед мультфільмів були мультики студії «Pixar», «Disney», європейських анімаційних студій. Деякі мультфільми були веселими, деякі – повчальними, деякі – філософськими, але жоден глядач не залишився байдужим. До речі, глядачів було багато і не лише студенти Вінницького кооперативного: тут були і викладачі зі своїми дітьми, і сусіди із будинків, що розташовані поряд, і прості перехожі, які зупинялися подивитися кіно.

По закінченню показу усі присутні допомогли організаторам зібрати кінотеатр та влаштували толоку із прибирання. Перший досвід був позитивним, а це означає, що «Кіно просто неба» відбуватиметься ще неодноразово протягом теплих вечорів осені.