Молодь довіряє фейковим новинам

29.05.19 у стінах Вінницького кооперативного інституту відбувся захід за підтримки ПП Опозиційна платформа –За Життя. Тема круглого столу «Молодь довіряє фейковим новинам».

Студенти активного обговорювали проблеми сьогодення! Кожен з нас не уявляє на даний момент життя без інтернет-ресурсів і вже важко уявити як було раніше без медіа-техніки працювати!

Навіть можна сказати впевнено, що навіть тримати смартфон в руці будь-де, це вже переросло в повсякденну звичку.

В інформаційну епоху рахунок йде не на якість інформації, а на її кількість. Саме цим і користуються більшість політтехнологів, які працюють із молодими людьми: легше запустити гучну негативну фейкову новину, яка запам’ятається своїм заголовком, а потім спростувати її менш яскравою заявою. Більш детальну інформацію щодо теми круглого столу розповіли спікери:

– Голова молодіжної організації ПП Опозиційна платформа-За Життя – Горбаневич Віталій Леонідович

    • завідувач відділу науково-пошукової роботи та управління якістю освіти, викладач комп’ютерних дисциплін – Ільніцька Юля Броніславівна
    • викладач хімії – Цигвінцев Ігор Генадійович
    • студентка Вінницького кооперативного інституту гр. Опб-171 Мєллєр Вікторія

Інформативні доповіді та дискусії надали цінну інформацію студентам, яка необхідна для сьогоднішнього інтернет життя. Більше цікавої інформації та безкоштовних ігор тут – https://slotogate.com/slot/free/.

Автор: студентка Вінницького кооперативного інституту гр. Опб-171 Мєллєр Вікторія