День кар’єри у Вінницькому кооперативному інституті

14 травня у Вінницькому кооперативному інституті відбувся захід «Розпочинай кар’єру ще студентом», метою якого допомогти студентам адаптуватися до сучасних вимог ринку праці, сформувати психологічну готовність до самостійного пошуку роботи.

Надати цікаву інформацію молоді нашого закладу освіти зголосились – завідувач відділу практики, перепідготовки та працевлаштування – Кирилюк Ніна Галактіонівна, завідувач відділу профорієнтаційної роботи – Кушнір Олена Юріївна та практичний психолог – Гаєвська Олена Петрівна.

Кирилюк Н.Г. розповіла про особливості працевлаштування на ринку праці України та сучасні вимоги до кандидатів на працевлаштування.

Кушнір О.Ю. розповіла про види, вимоги та особливості проходження кандидатом співбесід по працевлаштуванню.

Також на захід були запрошені представники: ТОВ НВП «Аргон», торговельної мережі «Україночка», державного підприємства «Електричні системи» та Укрсиббанку.

Представники вищеназваних підприємств розповіли про себе, свої посади, місце роботи та запропонували опанувати професії за фахом.

Заключним етапом заходу гостям було запропоновано проходження психологічних тестових завдання по визначенню типу професійної діяльності, яка відповідає індивідуально-психологічним особливостям особистості студента.