Дев’ятнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти Укркоопспілки

11 травня 2023 року на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Дев’ятнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти Укркоопспілки «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства».

Наш заклад був співорганізатором даної конференції. П’ятеро наших студентів: голова студради  Вікторія Хлібович та четверо магістрантів  Олександр Богутенко, Богдан Грохольський, Богдан Тищук та Олександр Павлишен представляли наш навчальний заклад. Із доповідями на пленарному засіданні виступили Вікторія Хлібович з темою «Реалізація регіональної промислової та інноваційної політики у Вінницькій області»

та Олександр Богутенко з доповіддю на тему «Фінансовий та управлінський контролінг як контроль за операціями фінансових інвестицій».

Також, активно долучилися до роботи конференції наукові керівники наших здобувачів освіти д.е.н., професор Микола Ілліч Петренко, д.н.д.у., професор Павло Васильович Іванюта, проректор з науково-методичної роботи к.і.н., доцент Людмила Василівна Дибчук та в. о. ректора к.е.н, доцент Світлана Василівна Колотій. Конференція проходила в дуже теплій і доброзичливій атмосфері. Було представлено більше 90 статей. Доповіді та презентації здобувачів освіти вражали своєю професійністю та креативною подачею.

«До зустрічі на двадцятій ювілейній конференції в режимі офлайн в мирній Україні»  такими словами попрощалась з учасниками конференції Лідія Герасимівна Войнаш, к.е.н., членкиня правління Укркоопспілки, директорка НМЦ «Укоопосвіта».

Корисні посилання

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2022