ДВАДЦЯТА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ТА ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ УКРКООПСПІЛКИ

2 травня 2024 року на базі Полтавського університету економіки і торгівлі та 09 травня 2024 року на базі Львівського торговельно-економічного університету у режимі відеоконференції відбулася Двадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти Укркоопспілки «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства».
Вінницький кооперативний інституту був співорганізатором даної конференції. Сім наших здобувачів освіти: Олег Черниш, Андрій Бологан, Ірина Мелемуха, Кіра Савіна, Людмила Пастух, Карина Семерук та Аліна Григорук представляли Вінницький кооперативний інститут та фаховий коледж економіки та права. Із доповідями на пленарних засіданнях виступили Ірина Мелемуха з темою «Сучасний стан інноваційного розвитку економіки України», Кіра Савіна з темою «Правове регулювання штучного інтелекту в Україні», Людмила Пастух з темою «Інновація як складова частина в правознавстві» та Аліна Григорук з темою «Штучний інтелект: інновація чи вирок людству?».

Також, активно долучилися до роботи конференції наукові керівники наших здобувачів освіти викладачі Віталій Григорович Василенко та Анна Олександрівна Собчук, д.н.д.у., професор Павло Васильович Іванюта та проректор з науково-методичної роботи к.і.н., доцент Людмила Василівна Дибчук.

Конференція проходила в дуже теплій і доброзичливій атмосфері. Було представлено більше 90 статей. Доповіді та презентації здобувачів освіти вражали своєю професійністю та креативною подачею.

«До зустрічі на двадцять першій конференції в режимі офлайн в мирній Україні» такими словами попрощалась з учасниками конференції Лідія Герасимівна Войнаш, к.е.н., членкиня правління Укркоопспілки, директорка НМЦ «Укоопосвіта».

Корисні посилання

Банківські реквізити:

Вінницький кооперативний інститут

Наша адреса: м. Вінниця вул. Академіка Янгеля 59

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» МФО 300614

р\р UA513006140000026001000014101

код ЄДРПОУ 01788042

Електронна адреса: admin@vki.vin.ua

тел.: (0432) 61-29-68, (0432) 61-23-71

Вінницький кооперативний інститут та Коледж економіки і права
21009, м.Вінниця, вул. Академіка Янгеля, 59

Офіційний сайт Вінницького кооперативного інституту та Коледжу економіки і права. Всі права захищені. © 2022