ВИХОВНІ ПІКНІКИ ЗАМІСТЬ ВИХОВНИХ ГОДИН.

Перший курс як ми знаємо дуже непростий та хвилюючий. І першокурсники хочуть нових вражень. Куратор групи ПР-191 Валентина Мотрук та міні-куратор цієї групи, студентка-правник Ольга Ковальчук приємно здивували та шокували майбутніх юристів першою виховною годиною. Вони організували зустріч студентів групи ПР-191 та куратора у дружньому колі за межами навчального закладу, щоб кожен зміг глибше відкритись та детальніше познайомитись один з одним.

Місцем зустрічі обрали улюблену студентами Бригантину, місце на березі Південного Бугу, узяли пледи, замовили піцу і пішли знайомитися на першому спільному пікніку. За час відпочинку кожен студент зміг розповісти про себе, своє хобі та уподобання. Завдяки даній зустрічі студенти групи та їх куратори ближче дізнались одне одного та адаптувались в колективі.
« Ми віримо, що дані заходи сприятимуть покращенню адаптації в групі, швидке включення в колектив одногрупників та забезпечать дружню атмосферу на подальші навчальні роки.» – говорить міні-куратор групи Ольга Ковальчук. А нам залишається сподіватися, що цей приклад стане кінцем нудних виховних годин та початком нових традицій.