Анонс. Міс ВКІ -2019 відбудеться 6 березня в 12.00, в актовій залі інституту.

Спонсори свята Міс ВКІ-2019:

 
 
Туроператор „Бомба-тур“ –  це насамперед гарно та якісно організований відпочинок і нові враження! З нами Ви побачите найкращі місця, які варті уваги! Туроператор „Бомба-тур“ – це кращий вибір, щоб відвідати цікаві туристичні об’єкти, визначні місця, фестивалі, активно провести час та якісно відпочити!
Студія весільної відеографії Mango studio, авторські фільми Бондарюка Дениса. Унікальний стиль та команда студії дозволяє досягнути найкращого результату та змонтувати весільний експрес фільм в день весілля.
Компанія Designed for Fitness є українським брендом по виготовленню дизайнерського спортивного одягу для жінок.
Designed for Fitness – спортивний одяг, який поєднав у собі стиль, технології та функціональність!
Спортивний клуб „Planet Fitness“ („Планет Фітнес“) надасть все необхідне для того, щоб Ваша мрія про струнку і привабливу фігуру стала реальністю.
CrossFit Vinnytsia – перший та єдиний афілійований CrossFit – клуб у Вінниці.
Це клуб для людей будь-якого рівня фізичної підготовки – як для новачків з бажанням зміцнити своє здоров’я, так і для просунутих атлетів.
Домагайтеся успіхів у тренінгу і побудові свого сильного, функціонального і красивого тіла разом з CrossFit.
Магазин ексклюзивних ювелірних прикрас «Презент». Зручне розташування в самому центрі Вінниці. Затишна атмосфера, консультація по підбору виробів з дорогоцінним камінням, вигідні ціни та регулярні знижки.
Все це про нас, магазин Презент. Також пропонуємо до вашої уваги вироби з бронзи, фарфору, живопис, старовинні годинники.
Amway – світовий лідер в області здоров’я, краси і унікальних можливостей для початку власного бізнесу.
Amway пропонує величезний асортимент продуктів, серед яких можна відшукати засоби особистої гігієни, товари для догляду за житлом, харчові добавки, косметичні засоби, очисники води і повітря.
SiVi Bar Company це найкращий коктейльний кейтеринг у місті та звичайно відоме на всю країну бармен шоу. В нашу роботу не можливо не закохатися, тому що ми кохаєм її всім серцем і кожен день працюєм над її вдосконаленням. SiVi Barman Show – свято набирає оберти!
SivakEvent це гармонічне поєднання багаторічного досвіду та сучасного підходу до різноманітних заходів. Ми не використовуємо шаблони та стандартні схеми, тільки індивідуальний підхід та не традиційні рішення. SivakEvent єксклюзивно для вибагливих.
«Терра Маре» у Вінниці – мережа затишних ресторанів на італійський манер, радше тратторій, де можна поласувати одразу кількома кухнями світу. Кожен знайде страву на власний смак – тартеліні, спагетті та лазанью, приготовані з традиційної італійської пасти, розмаїття м’ясних та овочевих страв, характерне європейському смаку, суші, роли та інші страви країни висхідного сонця.
Ресторан «Арталь» розташований у центральній частині Вінниці, на вулиці Володимира Антоновича. Гостей зустрічає розкішний інтер’єр, оформлений у кремовій палітрі та витриманий у стилі європейської класики. У складі ресторану передбачені бенкетний і VIP зали, обставлені дизайнерськими меблями, а також мальовнича літня тераса. Меню складається з традиційних страв європейської та української кухонь. Вечорами грають живу музику. У ресторані часто відбуваються урочистості, фуршети та фотосесії.
Весільний салон „Княжна“ Будь-яке плаття, від традиційного до авторського – це витвір мистецтва, відображення захоплюючого смаку і майстерності. Салон „Княжна“ двічі визнано лауреатом Регіонального конкурсу „Бізнес-еліта Поділля“ у номінаціях «Якість» та «Наша марка». Професійний досвід майстрів в поєднанні з Вашим бажанням дозволять створити шедевр. Гармонія смаку всюди – в доброзичливості атмосфери, в гостинності продавців і професіоналізмі майстрів.
Флористична майстерня Helen Decor. Соковиті фарби, п’янкий аромат і неповторні форми-тільки Квіти здатні передати святковий настрій. Створити правильну, відповідну часу, місця і настрою атмосферу- завдання для флористів та декораторів флористичної майстерні Helen Decor.
Ми працюємо для того, щоб ваші очі світилися від щастя!